Barça

Cubarsí no es toca: el Barça, a punt de blindar el central amb una fórmula particular

El club blaugrana espera en els pròxims dies tancar la renovació del gironí. El nou contracte assegurarà el seu futur amb la samarreta blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Cubarsí està molt a prop de garantir la seva continuïtat amb la samarreta blaugrana durant moltes temporades més. El club i els seus representants coincideixen que les negociacions estan molt avançades i que l'acord es podria fer públic en els pròxims dies.

Actualment, el central d'Estanyol té un contracte firmat l'estiu passat i que finalitza el 2026, amb una clàusula de rescissió de tan sols 10 milions d'euros, cosa que fa que sigui un fitxatge molt assequible per als grans equips europeus.

La intenció és millorar-li les condicions actuals fins que faci els 18 anys, és a dir, el gener de l'any vinent, i llavors ampliar el nombre de temporades, actualitzar la fitxa i fixar una nova clàusula astronòmica que espanti els possibles pretendents.

Ara mateix només queden per tancar alguns serrells, com seria la quantitat definitiva d'aquesta clàusula --els seus representants no volen que sigui com la de Gavi i Pedri, de 1.000 milions d'euros--, i la durada definitiva de l'ampliació. La renovació de Cubarsí, doncs, seguiria la "fórmula Lamine Yamal" però amb la particularitat d'una clàusula més baixa.

Uns punts que negocien amb bona sintonia i que esperen tancar aviat. Pau Cubarsí s'ha convertit per mèrits propis en titular indiscutible a la defensa blaugrana. Als seus 17 anys, s'ha guanyat la plena confiança del seu entrenador. Per Xavi:

"Quan té la pilota Cubarsí, les meves pulsacions no pugen, aquesta és la seva millor virtut. Estic tranquil que tingui la pilota un nano de 17 anys i això no té preu."

El defensa català, si no pateix cap entrebanc a la seva carrera, està destinat a marcar una època a la defensa del Barça. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LALIGA (@laliga)

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut