UNA NIT AL LICEU

"Una nit al Liceu" torna dissabte al 33

Dissabte, torna al 33 el programa "Una nit al Liceu". L'òpera "Aida" estrenarà la nova etapa, amb la presentació de Maria Gorges.

Dissabte, l'òpera torna a la graella del 33 amb la nova etapa del programa "Una nit al Liceu", que s'estrenarà amb la transmissió, a partir de les 23.00, de l'obra de Giuseppe Verdi "Aida", que ja havia estat emesa ara fa 3 anys. La presentació de les diverses òperes programades per a aquesta nova temporada d'"Una nit al Liceu" anirà a càrrec de Maria Gorges.

La nova temporada del programa, del 7 de juliol al 18 d'agost, té previst emetre cada nit de dissabte, a excepció de la del 25 de juliol, una selecció de les millors òperes de la temporada actual del Gran Teatre del Liceu de Barcelona: "L'holandès errant", de Richard Wagner, el 14 de juliol; "Khovantxina", de Modest Mussorgski, el 21 de juliol; "Don Carlos", de Giuseppe Verdi, el 4 d'agost (primera part), i l'11 d'agost (segona part); i "Manon", de Jules Massenet, el 18 d'agost.

Emissió en directe des del Liceu, el 25 de juliol

La programació d'aquest estiu d'"Una nit al Liceu" tindrà una edició especial el 25 de juliol, en què es farà una emissió en directe, des del Gran Teatre del Liceu, de l'òpera de Vincenzo Bellini "Norma".

La transmissió comptarà amb una novetat afegida: la possibilitat que els ciutadans vegin la transmissió a través d'una pantalla gegant que s'instal·larà a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta.
Anar al contingut