La necessitat d'escriure

"Taller" presenta el documental "Aunque no sea cierto"

El documental revela l'obra poètica d'una dona que la va mantenir en secret tota la vida.

Aquest diumenge, a les 20.25, "Taller" presenta el documental "Aunque no sea cierto", realitzat per Tate Arnau i Vinyals.

Sinopsi:

"Aunque no sea cierto" revela l'obra poètica d'una dona que la va mantenir en secret tota la vida. El documental es pregunta per la necessitat d'escriure i per la necessitat d'amagar el que s'escriu; pel sentit que es crea amb paraules i per la por que aquestes paraules es converteixin en el tendó d'Aquil·les de qui les escriu.

L'autora: Tate Arnau

Tate Arnau i Vinyals va néixer a Solsona al juliol del 1985. Ha estudiat filosofia a la Universitat de Girona (UdG) i a la Universitat de Buenos Aires (UBA). Va ser becària del Departament de Filologia i Filosofia de la UdG amb el projecte "La biblioteca perduda de Mercè Rodoreda". Ha treballat de professora de català, piano i llenguatge musical. Va participar en el Festival KOUPA d'Eslovènia, a la Projecta de Casablanca, a la fundació de l'Associació d'Estudiants de Filosofia de la UdG (Assofia) i a Ad'Art, plataforma per a la difusió i la promoció culturals de Girona. "Aunque no sea cierto" és la seva primera pel·lícula, produïda pel Màster de Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Televisió de Catalunya (TVC).
Anar al contingut