Hospital de Mataró
Hospital de Mataró
Premià de Dalt

Rescatat un nadó abandonat a la porta d'una casa de Premià de Dalt

L'han deixat, embolicat amb una tovallola i en una bossa de plàstic, davant de la porta d'una casa del carrer Bach. El fet que els veïns l'hagin descobert ràpidament ha permès salvar-li la vida. Ara està ingressat a l'Hospital de Mataró, mentre la policia en busca els pares.

RedaccióActualitzat
La ràpida actuació d'uns veïns de Premià de Dalt ha permès salvar la vida d'un nounat abandonat davant la porta de casa seva. Els fets han passat aquest dimecres cap a les 11 del matí. Quan sortien de casa, al carrer Johann Sebastian Bach, han sentit un soroll que sortia d'una bossa.

Segons ha explicat la Policia Local, primer es pensaven que era gat, però s'han trobat amb la sorpresa que, a dins de la bossa de plàstic, i embolicat amb una tovallola, hi havia un nadó.

La criatura ha estat evacuada amb una ambulància medicalitzada fins a l'Hospital de Mataró, on està ingressat fora de perill. La Policia Local, que s'ha presentat al lloc dels fets juntament amb els Mossos d'Esquadra, ha contactat amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) perquè es faci càrrec del menut una vegada rebi l'alta.

Els Mossos, mentrestant, intenten identificar i localitzar els pares del nadó.
Anar al contingut