Barcelona

CDC nega haver-se lucrat per mitjà del Palau de la Música i anuncia recurs per la fiança imposada

Convergència Democràtica de Catalunya nega totes les responsabilitats "a títol lucratiu" que el jutge Josep Maria Pijuan li atribueix en relació amb el "cas Palau", en una interlocutòria que també imposa una fiança al partit de 3,2 milions.

RedaccióActualitzat
Convergència Democràtica de Catalunya s'ha defensat amb rotunditat de les responsabilitats "a títol lucratiu" que el jutge Josep Maria Pijuan li atribueix en relació amb el "cas Palau".

El secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, defensa l'honorabilitat del seu partit, nega que el partit s'hagi lucrat a través de cap entitat i avança que presentarà recurs per desmuntar totes les proves que apunta el jutge en la seva interlocutòria i que considera "extraordinàriament febles".

Rull ha criticat que la seva formació s'ha assabentat de la interlocutòria judicial pels mitjans de comunicació i ha assegurat que, un cop rebin el document de manera formal, el partit farà efectiva la fiança "perquè no tenim cap altra opció".

D'altra banda, en resposta a les peticions de l'oposició perquè el president Artur Mas comparegui al Parlament, el secretari d'Organització ha recordat que quan es va fer la comissió d'investigació el seu partit ja es va oferir perquè Mas, aleshores cap de l'oposició, comparegués i "els partits que ara ho demanen, aleshores ho van rebutjar".

Rull creu que és allà on corresponia la compareixença i emplaça els partits a preguntar a Artur Mas en les sessions de control que es fan cada setmana.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut