Dennis Foggia celebrant la victòria (REUTERS)
MOTO3

Victòria de Foggia i caigudes d'Acosta i García

El líder del Mundial, Pedro Acosta, manté els 46 punts d'avantatge sobre Sergio García Dols

Redacció Esport3Actualitzat

Dennis Foggia ha aconseguit a l'Aragó la tercera victòria de la temporada i ja és el pilot amb més podis del 2021 (7). Els pilots de KTM, Dennis Oncu i Ayumu Sasaki, l'han acompanyat al podi però avui el dia ha estat marcat per les errades dels pilots que encapçalen el Mundial. El líder, Pedro Acosta, ha caigut tot sol quan faltaven quatre voltes i de retruc també ha fet caure el català Xavi Artigas, que avui estava fent la millor cursa de tot l'any.

El gran beneficiat de la caiguda de Pedro Acosta era el segon al Mundial, Sergio García, però el jove pilot de GasGas no ha aprofitat una oportunitat immillorable. Malgrat trobar-se en posició de podi al darrer gir, Sergio García ha atacat per buscar un nou triomf però ha comès una errada que l'ha deixat sense puntuar i qui sap si també sense opcions al Mundial. Pedro Acosta respirava alleujat al box malgrat ser el primer Gran Premi que es queda sense puntuar. Tot queda igual doncs a la classificació: Acosta i Artigas separats per 46 punts amb 125 per disputar.

Mal dia avui per als catalans ja que a banda de l'errada d'Acosta que ha fet anar per terra Artigas, també cal sumar les caigudes dels pilots de Gresini, Gabri Rodrigo i Jeremy Alcoba. El barceloní ho ha fet tot sol a mitja cursa i l'ebrenc ha caigut a l'última volta després de veure's implicat en un accident juntament amb el francès, Lorenzo Fellon.

Anar al contingut