Ciclisme

Valverde viatja a València per ser operat de la clavícula després d'abandonar el Tour

Alejandro Valverde ha viatjat cap a València després de la caiguda que ahir el va obligar a abandonar el Tour. El corredor de l'equip Illes Balears, un dels grans favorits a la victòria a la classificació general, ha assegurat que la decepció és notable, però vol mirar endavant i recuperar-se com abans millor. El ciclista murcià va decidir marxar ràpidament cap a casa per operar-se com més aviat millor de la clavícula trencada.

Actualitzat
Aquest dimecres Alejandro Valverde ha hagut de matinar. Ahir al vespre la seva família i els responsables del seu equip van decidir que marxaria ràpidament cap a Múrcia per operar-se com més aviat millor la clavícula trencada.

Valverde ha passat molt mala nit, al dolor moral per haver de deixar el Tour s'hi han afegit els problemes de dormir amb un braç immobilitzat.

Valverde ha sortit de l'hotel de Lieja a dos quarts de vuit del matí per agafar un avió cap a València, primera escala del seu viatge cap a casa. José Miguel Echávarri, el veterà mànager de l'equip, un home que les ha vist de tots colors en el Tour, ha estat el seu guia en aquest camí que mai hauria volgut fer.

Mentrestant, els supervivents del Tour disputen la quarta etapa, que ha començat a Bèlgica però que acabarà a França. El líder és el belga Tom Boonen. Feia 16 anys que un campió del món no portava el mallot groc.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut