Lliga de Campions

Un "hat-trick" de Lisandro certifica la classificació de l'Olympique de Lió

L'Olympique de Lió va guanyar al camp de l'Anderlecht per 1-3 gràcies a un "hat-trick" de Lisandro López i va certificar així la seva classificació per a la fase de grups de la Champions. També disputaran aquesta ronda el Macabbi Haifa, que va tornar a superar el Salzburg (3-0); el Zuric suís, que va vèncer per 2-1 el Ventspils letó, i el Debrecen hongarès, botxí del Levski Sofia (2-0).

Actualitzat
Anderlecht, 1 - O. Lió, 3
El futbol belga ha quedat en evidència en la representació que en va fer l'Anderlecht. Després del 5-1 de l'anada a Lió, l'equip de Brussel·les va tornar a cometre errades impròpies d'un equip de Champions. L'argentí de l'Olympique Lisandro López ho va aprofitar per fer un "hat-trick", i en tots tres gols, per una cosa o una altra, la defensa de l'Anderlecht va exhibir les seves mancances. Per exemple, en el tercer gol, Jan Polak va regalar la pilota a Lisandro, que va combinar amb Källstrom i César Delgado abans de marcar. En el segon temps, l'entrada dels argentins Lucas Biglia i Matías Suárez va millorar lleugerament la prestació dels locals, i Suárez va forçar un penal comès pel central brasiler Cris. El mateix Suárez el va transformar per establir l'1-3 que ja seria definitiu.

Debrecen, 2 - Levski, 0
La resta d'equips també van fer valer l'avantatge obtingut en els partits d'anada. El Debrecen es converteix en el primer equip hongarès que disputarà la Champions des que ho va fer el Ferencvaros fa tretze anys. Els gols de Jozséf Varga, aprofitant un regal defensiu en el minut 13, i de Gergely Rudolf, en el 36, amb un xut per l'escaire, van deixar sense opció el Levski de Sofia.

Maccabi Haifa, 3 - Salzburg, 0
El Maccabi Haifa israelià també va tenir un partit plàcid davant el Salzburg. El georgià Dvalishvili va marcar l'1 a 0 per als hebreus en una acció en què va tenir dues opcions de rematar. Ja en la segona meitat, el jove Eyal Golasa, de només 17 anys, va aconseguir el 2-0 amb l'ajuda d'un defensa austríac. I un altre dels joves del Maccabi, Ghadir, va fer el tercer en el temps afegit aprofitant una errada garrafal del porter Gustafsson i el defensa Opdam.

Zuric, 2 - Ventspils, 1
El Zuric serà el representant suís a la Champions després de la seva victòria contra el Ventspils letó. Vonlanthen, que ja havia estat decisiu en el 0-3 de l'anada, va fer l'1-0 en el minut 6. Els letons van empatar de seguida gràcies a un xut de Tigirlas, amb el porter local Leoni clarament mal col·locat. Però el partit va acabar sent soporífer i només el va animar una diana d'Abdi, en el temps afegit, que va certificar la classificació suïssa.
Anar al contingut