Futbol

Santi Ballesté, president de l'Hospitalet: "Buscarem el preu més just"

El màxim dirigent del club riberenc assegura en declaracions a TV3 que estan interessats a adquirir la plaça a Segona B però no a qualsevol preu

Actualitzat

El Centre d'Esports l'Hospitalet vol adquirir la plaça a Segona Divisió B que inicialment havia de correspondre al Reus. L'entitat riberenca és la primera a la llista dels que hi poden optar per mèrits esportius. L'inconvenient pot ser el preu que calgui pagar. La Federació Espanyola de Futbol notificarà dissabte quina és la xifra.

L'aval demanat al Reus era de 150.000 euros, però diverses informacions apunten que ara en podrien fer falta més de 600.000. L'Hospitalet comença dilluns la pretemporada i vol saber aviat si ha de tenir una plantilla per jugar a Tercera o a Segona B.

El president de l'Hospitalet, Santi Ballesté, assegura en declaracions a TV3 que estan interessats a adquirir la plaça a Segona B, però no a qualsevol preu.

"Nosaltres buscarem el preu més just que creiem que ha de ser. Si estem parlant d'una xifra baixa sobre els 200.000 euros la junta directiva afrontarà i assolirà la xifra per poder-la pagar. Si és la xifra per la part alta, no hi estem d'acord, ni nosaltres ni cap club crec que hi estigui d'acord. No sé si hi ha algun club que pugui pagar més de 100 milions de pessetes. La Federació Espanyola no ha fet bé els números i, alguna vegada, les matemàtiques no són exactes."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut