Quique Setién durant la seva presentació amb el Vila-real (EFE)
Quique Setién durant la seva presentació amb el Vila-real (EFE)
Futbol

Quique Setién: "Al Barça no vaig ser jo mateix"

Quique Setién parla de la seva etapa blaugrana durant la seva presentació

El flamant entrenador del Vila-real ha estat presentat aquest matí. Durant la roda de premsa davant dels mitjans de comunicació ha fet referència, entre altres coses, a la seva última etapa com a entrenador, que va ser precisament al Barça. 

El tècnic groguet ha assegurat que al club blaugrana va viure unes circumstàncies diferents i que "allà no vaig ser jo mateix, no vaig poder. Em queda l'experiència i d'aquesta en surto reforçat."  

Setién, molt content per la nova oportunitat 

L'entrenador cantàbric ha explicat que "crec que soc l'enveja de molts entrenadors" i ha agraït al club groguet que hagin apostat per ell. A més, ha afegit que no tenia ganes d'entrenar i que havia declinat altres ofertes, però que "aquest és un club familiar i molt proper."  

El càntabre ha reconegut que en els dos anys que fa que va dixar el Barça ha tingut alguna oferta que ha rebutjat perquè "no tenia ganes de tornar". I ho ha dit literalment. Ha explicat que ara entrenava un equip de nois joves en un club, la Marina, on realment feia de segon entrenador i que era molt feliç.

Setién arriba a la banqueta del Vila-real amb Ramiro Amarelle com a segon entrenador i el preparador físic Fran Soto, que ja el va acompanyar en la seua etapa en el Barça. Firma per al que queda de temporada i una més. 

Anar al contingut