Rômulo
Rômulo en un partit amb la selecció russa (FIFA)
Futbol sala

Preocupació al Barça Lassa per la lesió de Rômulo Alves en el Portugal-Rússia

L'estrella del Barça de futbol sala va fer un mal gest que li va fer girar l'articulació i va haver de retirar-se visiblement adolorit

Actualitzat

El jugador del Barça de futbol sala Rômulo Alves es va haver de retirtar divendres a la nit del partit Portugal-Rússia a causa d'una lesió al genoll, l'abast de la qual encara no és del tot cert. Les circumstàncies de l'incident, però, fan témer el pitjor, a l'espera que l'internacional rus d'origen brasiler passi les proves mèdiques a Barcelona aquest mateix dissabte.

En una jugada defensiva, Rômulo va tomar amb un rival i va fer un mal moviment amb la cama dreta, que li va fer girar l'articulació i el va deixar estès sobre la pista amb visibles gestos de dolor. Va haver de marxar sense poder posar el peu a terra, ajudat per Ricardinho i Éder Lima.

Si es confirma que Rômulo té un trencament del lligament creuat, és pràcticament segur que es perdrà tot el que queda de temporada. Això complicaria les coses al Barça Lassa, que ja té dos homes importants, Sergio Lozano i Bateria, amb lesions de genoll de llarga durada. Per tant, una nova mala notícia per a l'equip d'Andreu Plaza, que vivia el millor moment de la temporada, líder de la LNFS al final de la primera volta i amb una ratxa de nou triomfs seguits, abans que es produís la present aturada per a partits de seleccions.

Anar al contingut