Futbol

Piqué no s'entrena després de la golejada contra Bèlgica per una lleu contractura dorsal

Gerard Piqué no va completar la sessió de recuperació que la selecció espanyola va dur a terme aquest diumenge a la Ciutat del Futbol de Las Rozas després de la golejada contra Bèlgica a Riazor. El central blaugrana, que va marcar el tercer dels cinc gols del combinat espanyol, té una lleu contractura dorsal que l'impedeix exercitar-se al mateix ritme que els seus companys. Aquestes molèsties no impediran a Piqué estar a punt per disputar el partit de dimecres que ve contra Estònia a Mèrida, un duel que pot certificar la classificació matemàtica d'Espanya per al Mundial 2010 de Sud-àfrica.

Actualitzat
Amb la Lliga de futbol aturada, els partits de seleccions han repartit pel món la majoria de jugadors del Barça.

Xavi, Busquets, Puyol i Piqué van ser titulars en una selecció espanyola que va golejar Bèlgica i que té gairebé assegurada la classificació per al Mundial. Un equip que juga amb un estil semblant al del Barça i on Piqué, que va marcar un dels gols, ja és un fix per a Vicente del Bosque. Ara, de tornada a Madrid, el combinat espanyol només es va trobar amb un fidel seguidor per celebrar que han guanyat els set partits disputats.

Una celebració més animada va ser la del blaugrana Touré, ja que el seu equip, el Costa d'Ivori, serà segur a Sud-àfrica aquest estiu, després de derrotar Burkina Faso.

Un somni que Suècia encara manté viu gràcies a un gol "in extremis" de Zlatan Ibrahimovic, que els va donar els tres punts en la visita a Hongria, rival directe.

No va tenir la mateixa sort, malgrat fer un bon partit, el capità de França, Thierry Henry. El davanter blaugrana va fer el gol del seu equip, que no va passar de l'empat contra Romania.

Pitjor va ser el retorn de Messi a la seva ciutat d'origen, Rosario, amb l'Argentina. El Brasil va humiliar l'equip de Maradona guanyant per 1-3, una ensopegada amb una passivitat defensiva al·lucinant dels argentins, que poden acabar amb la fosca trajectòria d'un seleccionador que ha perdut tres dels cinc partits disputats.
Anar al contingut