Barça

Òscar Grau i Éric Abidal es reuneixen amb Xavi Hernández a Doha

El tècnic de Terrassa està concentrat al cent per cent en l'Al-Sadd

Jordi GrauActualitzat

El director general del Barça, Òscar Grau, i el secretari tècnic, Éric Abidal, s'han reunit aquest migdia a Doha amb Xavi Hernández i el seu germà, Òscar. Ha estat una reunió, agendada ja fa dies, aprofitant que Grau i Abidal eren a l'Aràbia Saudita i també han anat a visitar Ousmane Dembélé, que s'està recuperant al centre mèdic Aspetar, precisament a la capital de Qatar.

Grau i Abidal han volgut saber de primera mà quins són els plans de futur del tècnic de l'Al-Sadd, perquè és la principal opció del club per rellevar Valverde. Xavi fa tot just mig any que fa d'entrenador i malgrat que no ha amagat mai que "magradaria molt tornar a Can Barça en un futur", ara mateix creu que "encara no és el moment". De fet, fa poques setmanes que va renovar contracte fins el 2021.

L'Al Sadd, a través d'un comunicat, ha expressat que entèn el desig de Xavi de tornar algun dia a casa seva, però ha volgut deixar clar que "qualsevol negociació s'ha de fer pels canal oficial del club" i que Xavi està plenament concentrat en les seves funcions a l'Al Sadd.

Aquesta tarda Xavi ha dirigit la última sessió d'entrenament abans de jugar demà la semifinal de la Copa de Qatar contra l'Al-Ryan.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut