Ona Batlle, jugadora catalana del Manchester United
Ona Batlle, jugadora catalana del Manchester United
BARÇA

Ona Batlle serà el primer gran reforç del Barça

La jugadora catalana arribarà lliure del Manchester United per apuntalar encara més la defensa de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'haver estat uns quants anys mirant de lluny els èxits d'equips com l'Olympique de Lió o el Wolfsburg, el Barça és ara el club referència en l'àmbit del futbol femení. Quatre finals de Champions en cinc anys i dos títols continentals ho certifiquen. I la voluntat de l'entitat barcelonista i de Markel Zubizarreta, mànager general de l'equip, és potenciar i allargar tot el que es pugui aquest lideratge.

A diferència del que va passar l'estiu passat, el pròxim mercat de fitxatges es preveu força tranquil, però això no treu que es faci algun moviment per potenciar l'equip. I un dels que ja estan tancats, a falta de l'anunci oficial, és el fitxatge d'Ona Batlle.

La defensa maresmenca, que aquest mes de juny fa 24 anys, arribarà lliure procedent del Manchester United i tornarà d'aquesta manera al Barça, d'on va marxar el 2017. Batlle va passar pel Madrid CFF, el Llevant i les tres últimes temporades ha jugat a Manchester, on ha rendit a un gran nivell.

El Barça ja va intentar incorporar-la l'any passat, però les pretensions econòmiques del United van fer impossible aquesta operació.

Markel Zubizarreta, mànager esportiu del femení blaugrana, ha explicat en una entrevista amb TV3 les línies mestres del futur de l'equip.

"Intentarem que al final de la finestra d'estiu l'equip sigui millor que el de la temporada passada, però ara mateix és difícil millorar el que tenim. Nosaltres el que hem de fer és no frenar, continuar en la mateixa dinàmica i velocitat per mantenir aquest lideratge que hem aconseguit."

En aquest sentit, una de les demarcacions on també buscarà reforçar-se el club és la davantera centre. En un context de crisi econòmica al club i de moltes retallades a la vista, Zubizarreta subratlla que el missatge que els arriba de la junta és que el femení en quedarà al marge i que "l'afectació serà zero".

 

Anar al contingut