Imatge de la senyera desplegada el passat 23 de setembre (@cfreusdeportiu)
Futbol

Obren expedient al Reus Deportiu per desplegar una senyera gegant i per insults per part de l'afició cap a Espanya

El Comitè de Competició estudia un expedient on s'indica que el desplegament de la bandera catalana sumat a insults cap a Espanya podria constituir una infracció de "violència, racisme, xenofòbia o intolerància"

Actualitzat

El Comitè de Competició va resoldre obrir un expedient al Reus Deportiu pel desplegament d'una senyera gegant durant el partit contra l'Osasuna, del passat 23 de setembre. L'expedient, obert a instàncies del delegat del comitè arbitral, explica que el desplegament de la senyera, acompanyat de crits d' "independència" per part dels seguidors del Reus i d'insults cap a Espanya per part dels aficionats visitants, podria incórrer en una infracció de "violència, racisme, xenofòbia o intolerància".

El Reus va coordinar l'acció amb l'ANC com a mesura de protesta per la detenció de diversos càrrecs de la Generalitat el passat 20 de setembre. Dies més tard, en la visita al camp de l'Osca, el Reus va jugar en un estadi Alcoraz decorat amb una bandera espanyola gegant. De moment, no consta que a l'equip aragonès se li hagi obert cap expedient.   

 

Anar al contingut