Noel Gallagher, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Futbol

Noel Gallagher provoca Liverpool amb el seu Déu: Pep Guardiola

El fundador dels Oasis acomiada la seva gira a "camp contrari" demanant elogis per al tècnic català, "el vostre amo, el meu Déu"

Redacció Esport3Actualitzat

Noel Gallagher va acomiadar la gira del seu actual grup, els High Flying Birds, amb un concert a Liverpool. Irreverent i provocador com és, el germà gran dels Gallagher, un dels fundadors del mític grup Oasis, va provocar els seguidors del Liverpool --nombrosos a la sala-- que hi havia entre el públic quan, en un moment del recital, va realitzar un acte de devoció cap al que va considerar el seu Déu: Pep Guardiola. 

Va ser d'aquesta provocadora manera que Gallagher va tancar la part del concert on oferia temes del seu nou grup i donava pas a clàssics dels Oasis, segurament el que esperava el públic, i que ja havia promès a l'inici de l'actuació. Abans de revisitar el passat, el guitarrista de Manchester va fer passar un mal tràngol als seguidors "reds": una foto gegant amb la cara de Guardiola va aparèixer al fons de l'escenari mentre Gallagher exclamava: "Podem donar les gràcies i elogiar aquest home? El vostre amo, el meu Déu: Pep Guardiola!"

El moment en el qual va aparèixer la figura de Guardiola

Mentrestant, entre el públic es van deixar sentir escridassades de desaprovació. "Sé que esbroncar és una manera d'afrontar les coses. Traieu-ho tot. Ell és millor que el Pare Noel. Aquesta cançó és per a tots els seguidors del Manchester City." 

Tot un afront en camp contrari que el músic de Manchester va reconduir encadenant un seguit de cançons dels desapareguts Oasis que van acabar fent vibrar el públic malgrat les divergències futbolístiques.

Anar al contingut