Wimbledon

Nadal i Federer continuen el seu camí cap a la final de Wimbledon

Rafa Nadal ja s'ha plantat als quarts de final del torneig de Wimbledon, i ho ha fet amb una autoritat que és tot un presagi. El manacorí va passar per sobre del rus Youzhny (6-3, 6-3 i 6-1), tot i patir problemes al genoll dret. Qui també és als quarts de final és Roger Federer. El suís es va desfer de l'australià Lleyton Hewitt (7-6, 6-2 i 6-4). Feliciano López va eliminar el xipriota Baghdatis en un duríssim partit, però Verdasco no va poder amb el croat Mario Ancic (3-6, 4-6, 6-3, 6-4 i 13-11).

Actualitzat

Tenia molèsties al genoll dret i fins i tot va necessitar els serveis d'un fisioterapeuta, però, tot i això, Rafa Nadal no va tenir cap més problema per esborrar de la pista el rus Mikhaïl Iuixni en tres sets i en poc més de dues hores de partit. El tenista de Manacor, doncs, ja és a quarts de final.

Roger Federer no va voler ser menys que ell i també es va desfer amb autoritat de l'australià Lleyton Hewitt en tres sets. Federer jugarà els quarts contra el croat Mario Ancic, l'últim tenista que el va derrotar, el 2002, aquí, a Wimbledon. Per cert, Ancic va eliminar Fernando Verdasco, mentre que Feliciano López va superar Baghdatis en cinc sets.

La sorpresa de la jornada la va donar la cap de sèrie número dos, Ielena Iankovic, que, igual que van fer les també favorites Ivanovic i Xarapova, va ser eliminada per la tailandesa Tamarine Tansugara. Iankovic va jugar amb una lesió al genoll que la va condicionar. En canvi les germanes Williams, Serena i Venus, no van patir gaire per accedir als quarts de final.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut