Atletisme

Mustapha Youness i Meritxell Calduch, guanyadors de la 28a edició de la Cursa de la Mercè

Els carrers més cèntrics de Barcelona han estat envaïts aquest diumenge pels corredors que han pres part en la tradicional Cursa de la Mercè, de 10 quilòmetres de recorregut. Per primera vegada en els últims tres anys, des que es va estrenar el nou circuit, el guanyador ha trigat menys de mitja hora a cobrir la distància. El marroquí Mustapha Youness ha trigat 29 minuts i 34 segons. Ha superat Mike Mariathasan i Víctor Gonzalo, segon i tercer respectivament, en més d'un minut i mig. En dones, victòria clara per a la manresana Meritxell Calduch, amb 35 minuts i 50 segons. Vinyet Nogueró ha estat segona i Raquel Parrado, tercera.

Actualitzat
Just després de donar la sortida, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Pere Alcover, s'ha convertit en un més dels 5.000 corredors que han pres part aquest diumenge al matí en la tradicional Cursa de la Mercè, de 10 quilòmetres de recorregut. La temperatura era ideal per córrer, i per primera vegada en els últims tres anys, des que es va estrenar el nou circuit, el guanyador ha trigat menys de mitja hora a cobrir la distància. El marroquí Mustapha Youness ha trigat 29 minuts i 34 segons. Ha superat l'alemany Mike Mariathasan i Víctor Gonzalo, segon i tercer, respectivament, en més d'un minut i mig.

En dones, victòria clara per a la manresana Meritxell Calduch, amb 35 minuts i 50 segons. La sitgetana Vinyet Nogueró ha estat segona i Raquel Parrado, tercera.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut