Barça

Messi no s'arronsa davant les crítiques de Cruyff i assegura que continuarà jugant de la mateixa manera

Leo Messi no fa cas de les crítiques de Johan Cruyff, com havia passat abans amb les de Maradona. El debat continua sent les moltes faltes que rep el davanter argentí, que ha dit que no li interessa gens el que digui l'extècnic holandès i que seguirà jugant de la mateixa manera. Diumenge se les haurà amb els defenses del Vila-real, un partit que es podria perdre Rafa Márquez. El mexicà continua sent dubte per una sobrecàrrega muscular als isquiotibials. Aquest serà l'últim partit de l'any, que podran veure en directe a les set de la tarda per TV3.

Actualitzat
Per Cruyff, el Madrid va cosir Messi a puntades de peu perquè en part s'ho va buscar, ja que en comptes de rebre prop de l'àrea rival va baixar massa cap al mig camp. El crac argentí no ha volgut entrar en polèmiques i ha assegurat que no l'interessa gens el que digui l'extècnic holandès. També ha respost a les crítiques que ha rebut del defensa italià del Madrid Fabio Cannavaro, qui l'havia acusat de llançar-se en més d'una ocasió.

Messi també ha defensat la feina dels àrbitres, no ha demanat una protecció especial i no ha dubtat del "fair play" dels oponents.

El bon ambient ha tornat a regnar en l'entrenament d'aquest divendres abans d'enfrontar-se al Vila-real en l'última estació del Tourmalet de la Lliga. Guardiola ha tornat a disposar de tots els seus efectius menys Milito i Rafa Márquez, que s'ha exercitat un dia més a part del grup. El mexicà serà dubte fins a última hora per jugar a Vila-real per culpa de la sobrecàrrega als isquiotibials.
Anar al contingut