Messi, arribant a Hong Kong amb el seu inseparable mate
Messi, arribant a Hong Kong amb el seu inseparable mate (Reuters)
futbol

Més que una escridassada: la suplència més polèmica de Messi enfurisma el govern de Hong Kong

El descafeïnat amistós contra una selecció local comptava amb un generós finançament públic

Redacció Esport3Actualitzat

Amb un pam de nas. Així es van quedar els gairebé 40.000 aficionats de Hong Kong que van anar a veure Leo Messi contra una selecció de futbolistes del país. La decisió delTata Martino, tècnic de l'Inter Miami, de deixar-lo tot el partit a la banqueta per unes molèsties a l'isquiotibial ha provocat molt més que l'esbroncada dels fans al mateix estadi.

Als crits i peticions de reemborsament --les entrades anaven dels 125 euros a fins a cinc vegades més-- se li ha d'afegir ara la indignació del govern de Hong Kong. El descafeïnat amistós contra una selecció local comptava amb un generós finançament públic i ara l'administració hongkonguesa amenaça els organitzadors de retirar els 1,9 milions d'euros que van atorgar a l'empresa Tatler Àsia, responsable d'un mitjà de moda i estil de vida.

La condició no respectada i maniobres per suavitzar el disgust

El secretari de Cultura, Esports i Turisme, Kevin Yeung, recorda que la condició de la seva implicació en el projecte era que Messi participés "almenys 45 minuts". Lamenta que l'organitzador els enganyés reafirmant que el crac jugaria la segona meitat i que tampoc prosperessin les negociacions per fer-lo aparèixer al mig del terreny de joc per saludar els aficionats.

Estèrils maniobres per suavitzar el disgust dels seus ciutadans. I encara podria ser pitjor. El malestar s'ha centrat en Messi, passant per alt l'absència de Luis Suárez, afectat pels seus crònics problemes de genoll, o les suplències dels altres exblaugranes. Busquets i Alba només van tenir uns quants minuts a la segona meitat. Desencís per als fans culers de l'illa.

messi veient el partit des de la banqueta
Messi, a la banqueta, durant el partit (Reuters)(Reuters)
ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut