Memphis Depay ha marcat tres gols, aquest cop contra Turquia (Reutars)
Barça

Memphis Depay segueix en ratxa i aconsegueix un hat-trick davant Turquia

​Des que va arribar al Barça, ​a Memphis Depay tot li surt bé. Avui ha tornat a guiar la "taronja mecànica" cap a la victòria amb 3 gols i una assistència en el partit contra Turquia a les eliminatòries rumb a Qatar 2022.

Redacció Esport3Actualitzat

Memphis Depay continua en estat de gràcia. Si a la jornada anterior, l'atacant blaugrana va signar un doblet en la golejada per 4 a 0 sobre Montenegro, avui el neerlandès en volia més i ha enfonsat Turquia amb tres gols i una assistència (6-1).

Memphis ha entrat al club blaugrana amb el peu dret i segueix la seva ratxa golejadora amb Països Baixos. Els seus números amb el combinat neerlandès aquest 2021 són extraordinaris: 10 gols i cinc assistències en 12 partits.

Memphis Depay està en un grandiós moment futbolístic. Amb la samarreta blaugrana, l'exjugador del Lió també sembla tocat per una vareta: va donar una assistència davant la Reial Societat i va anotar contra l'Athletic Club i el Getafe. El futbolista està obtenint un gran rendiment des que va aterrar a Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut