Fernando Alonso acaba contracte amb McLaren al final de la propera temporada (Reuters)
Fórmula 1

McLaren vol renovar el contracte a Fernando Alonso més enllà del 2017

L'escuderia anglesa vol comptar amb el pilot asturià a llarg termini

Actualitzat

La relació entre Fernando Alonso i McLaren s'apropa a una història de telenovel·la amb capítols carregats d'amor i capítols carregats d'odi. La darrera entrega en el serial prové de l'escuderia de Woking, que veu com el contracte de Fernando Alonso expira al final de la propera temporada just quan tot apunta que la dura travessa pel desert de l'equip anglès està arribant al final dels seus dies.

Les alarmes ja es van encendre amb la sobtada retirada de Nico Rosberg deixant un volant lliure a l'escuderia guanyadora Mercedes, tota una temptació per a un campió del món que, com Fernando Alonso, ja porta deu anys de sequera, de vegades acariciant el títol mundial fins al darrer revolt de la darrera cursa i de vegades llançant la tovallola a mitja temporada.

En una entrevista a la cadena britànica Sky Sports, el nou màxim responsable de McLaren, Zak Brown, ha declarat que "volem començar les converses ben aviat, Fernando és el millor pilot del món i volem que segueixi amb nosaltres". La revista especialitzada alemanya "Speedweek" va més enllà i ha avançat que Brown està dissenyant un contracte que vincularia l'asturià amb l'escuderia de Woking tres temporades més, fins al 2020.

En tot cas, de cara al futur immediat, Fernando Alonso va tancar la porta a Mercedes personalment per al 2017 quan va declarar aquesta mateixa setmana: "Crec en aquest projecte, hi estic compromès i vull ser campió del món amb McLaren Honda. És el meu únic objectiu."

Després de dues temporades al volant d'un monoplaça que no acaba de donar els resultats als quals l'escuderia anglesa està acostumada, els resultats obtinguts a la primera meitat del Campionat Mundial de Fórmula 1 del 2017 pot ser determinant per a la decisió de Fernando Alonso sobre el seu futur.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut