Futbol

Mateu Lahoz, protagonista al derbi del Camp Nou

Festival de targetes al derbi de Cap d'Any, amb Jordi Alba i Vini Sousa expulsats per doble groga

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça i l'Espanyol han acabat empatant un partit marcat per les decisions arbitrals i un ambient embogit que ha convertit el Camp Nou en una olla de pressió. En només quatre minuts, Mateu Lahoz ha acabat expulsant dos jugadors al derbi del Camp Nou.

El Barça s'ha quedat amb deu jugadors després que Jordi Alba hagi vist la segona targeta groga per protestar. L'Espanyol també ha perdut un efectiu, Vini, també per doble groga per una falta a Sergi Roberto.

En un primer moment, Cabrera havia vist vermella directa per una acció sobre Lewandowski, però després de revisar-ho al VAR, Mateu Lahoz li ha retirat la targeta al blanc-i-blau.

L'última cartolina del matx se l'ha endut Xavi Hernández durant el temps afegit, quan s'ha queixat per una falta sobre Dembélé. Amb aquesta han sigut 16 les targetes que el col·legiat valencià ha tret durant el derbi.

Aquest ha sigut el primer partit de Lahoz en el seu retorn a la Lliga després del polèmic Països Baixos-Argentina al Mundial de Qatar, que també va estar marcat per l'extensa repartició de targetes.

Jordi Alba explica els motius de la seva expulsió

El lateral esquerre del Barça, en zona mixta, ha explicat després del partit que Mateu Lahoz l'ha expulsat perquè "es pensava que era la primera targeta groga".

"M'ha tret la segona targeta pensant-se que era la primera. No he entès l'expulsió, la veritat. L'únic que li he dit és que Joselu li havia fet el llit a Christensen. A vegades m'equivoco, però avui no."

 

El resum del Barça-Espanyol (1-1)

Anar al contingut