MotoGP

Marc Márquez comença la defensa del títol a Qatar

Gairebé 4 mesos després, les motos tornen a rodar aquest cap de setmana. El circuit de Losail, a Qatar, dona el tret de sortida a un Mundial 2019 que es preveu emocionant i on, un cop més, Marc Márquez defensa títol i amb competència dura dins el mateix equip

Xavier GuillénActualitzat

Té cinc títols de MotoGP. El vigent campió, Marc Márquez, ha superat la lesió que va tenir a l'espatlla i encara que no estigui al cent per cent físicament és el favorit per a la nova temporada. La seva Honda és competitiva i millor que la de l'any passat i la seva motivació no para de créixer.

Per la seva banda, Maverick Viñales ha acabat la pretemporada com el més ràpid i ben acoblat a la Yamaha. El mateix Marc Márquez el situa com un dels candidats a guanyar la cursa inaugural.

Un altre català a la categoria, Àlex Rins, mira el futur amb optimisme, està en ratxa i la Suzuki també. És un dels joves que observa el subcampió Dovizioso, discret fins ara, però amb una Ducati aerodinàmicament molt competitiva. A Valentino Rossi, amb 40 anys li ha costat rodar ràpid a l'hivern, però torna a estar dalt. 

I en la terna de favorits també hi ha Jorge Lorenzo, company aquest any a l'equip Repsol Honda. El mallorquí s'ha entrenat poc per la lesió que es va fer al canell, però s'ha adaptat força bé a la moto. L'equip Honda amb Jorge i Marc té la formació amb més títols de MotoGP de la graella.

Aquest dijous era dia de fotos. Els pilots han posat davant de les càmeres per fer la tradicional foto de tots els pilots a la graella de MotoGP: 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut