Lewandowski
Lewandowski
BARÇA

La declaració d'amor de Lewandowski al Barça

El davanter polonès ha concedit una entrevista als mitjans del club ara que ha superat la cinquantena de gols com a culer

Redacció Esport3Actualitzat

Enmig dels rumors i els interrogants sobre què passarà amb el seu futur, Robert Lewandowski ha concedit una entrevista a Barça One. La conversa s'ha enregistrat ara que el polonès ja pot presumir d'haver marcat més de 50 gols amb la samarreta del Barça.

Tot i que no hi ha cap pregunta directa sobre el seu futur, en les seves reflexions queda clar que el polonès no té gens de ganes d'abandonar la disciplina blaugrana.

"Jugar al Barça és sinònim de felicitat, d'orgull, és quelcom molt especial per tot el que representa aquest club, per tota la seva història. M'agrada sentir que en formo part."


"Estimo el Barça"

A l'agost farà 36 anys, però de les seves paraules es desprèn que continua tenint la mateixa passió i ganes de títols de sempre.

"Sempre he intentat donar el millor de mi mateix, tant dins del terreny de joc com a fora. No només als partits o als entrenaments. I no parlo només del menjar, ni de la nutrició... I és que el futbol ha canviat moltíssim. No té res a veure el futbol d'avui en dia amb el de fa 10 anys. També els jugadors són diferents. I t'hi has d'adaptar. I jo treballo cada dia en aquest sentit perquè estimo aquest esport, estimo aquest club i vull treure el millor de mi mateix."

Amb els tres que li va fer al València, Lewandowski acumula ja 56 dianes com a barcelonista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut