Futbol

L'Espanyol rep el Celta amb la necessitat de sumar els tres primers punts de la temporada

L'Espanyol rep el Celta a Montjuïc amb la necessitat de sumar els tres primers punts de la temporada per evitar que es comenci a parlar de crisi de resultats. Els blanc-i-blaus volen girar full d'un mal inici de campionat davant d'una afició que comença a estar preocupada tot i que només s'han disputat dues jornades de Lliga. Per aquest partit, Ernesto Valverde recupera el brasiler Jónatas i Sergio Sánchez, que va ser baixa contra l'Artmedia a la Copa de la UEFA, mentre que són baixa el sancionat Eduardo Costa i el lesionat David Garcia.

Actualitzat

És la tercera jornada de la Lliga i l'Espanyol ja l'afronta amb la urgència d'aconseguir la victòria contra el Celta. I és que amb el caseller de punts encara per estrenar, els blanc-i-blaus no volen ni pensar en una altra ensopegada.

Per intentar redreçar la situació en el campionat, Ernesto Valverde té molt clar què cal fer i vol que els seus homes es deixin d'estilismes i surtin a lluitar per sortir de la part baixa de la classificació.

Respecte al partit contra l'Artmedia de Bratislava a la Copa de la UEFA, Jónatas i Sergio Sánchez són les novetats d'una convocatòria d'on n'han sortit el sancionat Eduardo Costa i el lesionat David Garcia.

Abans del partit, el club, les penyes i l'afició homenatjaran Mauricio Pochettino, que al juny va posar punt final a nou temporades com a jugador blanc-i-blau.

Dues victòries consecutives, en la Lliga, al camp del Nàstic, i en la UEFA, a l'estadi de l'Stardard de Lieja, han tornat la confiança al Celta. L'entrenador gallec, Fernando Vázquez, no vol cap mena de relaxació contra l'Espanyol. Per al partit d'avui, Fernando Vázquez té la baixa de cinc jugadors titulars i ha hagut de recórrer al filial per completar la convocatòria.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut