Copa del Rei

L'Espanyol no pot remuntar i cau eliminat de la Copa davant de l'Atlètic de Madrid (1-1)

L'Espanyol s'ha acomiadat de la Copa en sumar un insuficient empat contra l'Atlètic de Madrid (1-1). Després de caure per la mínima al Calderón, l'equip blanc-i-blau ha sortit a totes a Cornellà-el Prat, amb l'objectiu de capgirar l'eliminatòria. Els matalassers creaven molt de perill al contracop i s'han avançat en el minut 24 gràcies a un gran gol del Kun Agüero. A la represa els homes de Pochettino han intentat reaccionar, i Luis García ha establert el resultat definitiu amb un golàs de falta en el temps afegit. Als quarts de final hi haurà un derbi madrileny, entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid.

L'Espanyol queda fora de la Copa després d'una derrota injusta al Calderón i d'empatar a Cornellà-el Prat. Els espanyolistes han començat decididament a l'atac, però en el minut 10 Raúl García ha estavellat la pilota al travesser. I en el 24 el Kun Agüero, el millor del partit, guanya per velocitat tota la defensa blanc-i-blava i supera Cristian Álvarez.

Eliminatòria mig sentenciada, perquè els catalans necessitaven tres gols per capgirar-la. Reyes ha estat a punt de tornar a marcar i a la sortida d'un córner qui ho ha fet ha estat el Kun Agüero, però Pérez Lasa ha anul·lat equivocadament la diana de l'argentí, per un suposat fora de joc.

Golàs de Luis García

Després del descans, Dátolo ha enviat l'esfèrica al travesser. Tot i tenir-ho molt complicat, l'equip de Pochettino no s'ha resignat. L'entrada de Luis García en l'última mitja hora ha accelerat el partit. El davanter blanc-i-blau primer ha posat a prova De Gea i pocs minuts després ha estavellat la pilota a l'escaire de la porteria madrilenya. Sergio García també ha tingut la seva oportunitat, però ha rematat a les mans de De Gea. I a la contra, en els últims compassos, Reyes no ha pogut superar Cristian Álvarez. Ja en el minut 92 Luis García ha fet l'empat amb un magistral llançament de falta. Així doncs, el derbi madrileny dels quarts de final de la Copa està servit.