Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol intentarà trencar una ratxa de 24 anys sense guanyar al Camp Nou

Iván de la Peña, afectat per una elongació a la cama esquerra, difícilment jugarà al Camp Nou perquè les seves sensacions no són bones, segons ha confirmat avui el tècnic blanc-i-blau, Miguel Ángel Lotina. L'absència del migcampista obligarà el tècnic a refer la seva alineació i haurà de buscar una alternativa a la mitja punta, ja que també té la baixa de Fredson Câmara.

Actualitzat

El del 2 de març del 2005 va ser el derbi de Carlos Kameni, amb les seves actuacions brillants. El porter camerunès de l'Espanyol, ara suplent, va amargar la nit al Barça avortant qualsevol ocasió en un partit que va acabar en empat a zero. Però lluïment de Kameni al marge, el cas és que fa 24 anys que l'Espanyol no guanya al Camp Nou, situació que segons Miguel Ángel Lotina demà pot canviar radicalment.

L'entorn blanc-i-blau està convençut que l'afició del Barça li té ganes a l'Espanyol, però segons Lotina aquesta rivalitat no es fa extensiva a altres estaments del club.

Iván de la Peña està entre els convocats i també entre els 20 jugadors concentrats, però és gairebé baixa segura per al derbi. Així doncs, el càntabre es perdrà el seu tercer derbi consecutiu al Camp Nou. Un Iván de la Peña que, com la resta de companys, a hores d'ara deuen estar agraïts a Roberto Carlos, Soldado i Robinho, els autors dels tres gols contra el Racing. Amb el 2-3 del Nuevo Sardinero, el Racing es manté un punt per sota de l'Espanyol. I ja se sap, tal com està la situació, un punt pot valer la permanència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut