Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol vol recuperar-se anímicament abans del derbi contra el Barça

L'Espanyol, amb la derrota contra el Dépor a Montjuïc, s'ha complicat la continuïtat a Primera Divisió, perquè és quinzè a només dos punts de les posicions de descens. Ara la principal feina dels tècnics i directius és recuperar anímicament la plantilla. El president Daniel Sánchez Llibre ha estat a l'entrenament a les instal·lacions de Sant Adrià de Besòs per animar els jugadors de cara al derbi de dissabte al Camp Nou. Per al partit contra el Barça, Fredson i Pochettino continuen de baixa i De la Peña és dubte.

Actualitzat

L'Espanyol s'ha complicat la vida de mala manera i després de la derrota inesperada davant el Deportivo li tocarà patir fins al final per salvar la categoria. A la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs aquest dijous al matí tot eren cares llargues i números i més números per calcular com assolir la permanència. Els blanc-i-blaus són a només dos punts del descens i dissabte visiten el Barça al Camp Nou. Daniel Sánchez Llibre ha estat el primer que ha volgut estar al costat de la plantilla.

El president de l'Espanyol ha estat uns minuts al vestidor de l'equip, abans de l'entrenament, per tal d'intentar donar suport i aixecar els ànims de la plantilla, que no enganyem ningú si assegurem que estan molt fotuts.
Després, 2 minuts de xerrada de Lotina amb els jugadors i sessió d'entrenament que ha estat molt suau.
Tamudo, com a capità de l'equip, ha comparegut davant els mitjans reconeixent la situació delicada, però intentant sempre vendre un missatge positiu. El de Santa Coloma ha recordat que l'equip no es troba pas en zona de descens. Tamudo no ha amagat també que des d'ahir a la nit han començat a fer números i càlculs, així com també a analitzar de dalt a baix el final del calendari, tot i que de ben poca cosa serveix.

Potser el que més amoïna els jugadors de l'Espanyol és que els queden dos partits molt complicats per diferents motius: primer, el Barça al Camp Nou, on l'Espanyol fa 24 anys que no guanya i l'última jornada a Montjuïc amb la Reial Societat, que pot ser que encara no estigui salvada. Per Tamudo, tot i que fa 24 anys que guanyen al Camp Nou, prefereix no parlar de camp maleït per als pericos.

Lotina ha donat ja la llista de convocats, ja que els jugadors aquest divendres no s'entrenaran, però en canvi, quedaran concentrats a partir de l'hora de dinar. La llista la formen 20 jugadors amb les novetats de Jarque, que ja ha complert el partit de sanció i Kameni, recuperat de la lumbàlgia. Iván de la Peña hi és, però serà dubte fins a última hora i Fredson i Pochettino continuen de baixa.

Dissabte al matí, curiosament el dia del partit, faran l'últim entrenament a porta tancada al Lluís Companys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut