El base del Manresa Brandon Taylor davant dos defenses de l'Unicaja
El base del Manresa Brandon Taylor davant dos defenses de l'Unicaja (EFE)
ACB

L'Unicaja acaba amb el somni del play-off del Baxi Manresa (63-86)

El Baxi Manresa no ha pogut resistir l'ofensiva de bon bàsquet de l'Unicaja i ha quedat eliminat en el play-off de quarts de final de la Lliga ACB. Com en el primer partit a Màlaga, els del Bages han fet una gran primera part i el triple, des de la seva zona, de Travante Williams en l'últim segon del primer quart ha fet somiar el Nou Congost.

El Baxi guanyava de 8, 28 a 20. Però a partir d'aquí el panorama del partit ha canviat radicalment. Els de Pedro Martínez han començat a perdre massa pilotes i els andalusos han millorat molt en els percentatges de tir. Un parcial de 8 a 20 en el segon quart ha fet que s'arribés al descans amb 4 punts a favor dels visitants, 36 a 40.

En la segona part s'ha mantingut aquesta tendència i l'Unicaja ha arribat a guanyar de 27 punts. Un pobre 6 de 35 en triples exemplifica el mal dia que han tingut els bagencs, que han acabat perdent 63-86.

Al final del partit, tot i la derrota, el Nou Congost ha cridat unànimement "Pedro, queda't", dirigit a Pedro Martínez, entrenador dels manresans.