Espanyol

L'Espanyol certifica la permanència amb un empat contra l'Osasuna (1-1)

L'Espanyol continuarà un any més a Primera gràcies a l'empat contra l'Osasuna a l'Estadi de Cornellà-el Prat. Colotto ha avançat els d'Aguirre als 21 de la primera meitat. L'Osasuna ha reaccionat i ha empatat un minut abans del descans. El marcador no s'ha mogut a la segona meitat i amb el punt sumat l'Espanyol s'assegura la permanència.

L'Espanyol continuarà un any més a Primera gràcies a l'empat contra l'Osasuna a l'Estadi de Cornellà-el Prat. Diego Colotto ha avançat els d'Aguirre als 21 de la primera meitat. L'Osasuna ha reaccionat i ha empatat un minut abans del descans amb un gol de l'ex del Girona Javi Acuña. El marcador no s'ha mogut a la segona meitat i amb el punt sumat l'Espanyol s'assegura la permanència.

L'Espanyol ha començat dominant el joc buscant el gol de la tranquil·litat. Torje ha tingut la primera aproximació de perill per als d'Aguirre al minut 25. Cinc minuts després, una centrada de Javi López des de l'esquerra l'ha rematada Sergio García, i Flaño ha salvat sota els pals quan els aficionats blanc-i-blaus cantaven el gol. En la sortida del córner, l'argentí Colotto, als 22 minuts, ha fet pujar el 1-0 amb una bona rematada des de l'interior de l'àrea, fent justícia al joc més incisiu i directe dels d'Aguirre.

El gol ha servit per esperonar l'Osasuna, que de mica en mica s'ha anat estirant i amb un xut desviat als 32 de Torres ha començat a ensenyar les urpes. Els nervis de l'afició perica han arribat definitivament quan un xut de Puñal ha estat desviat miraculosament per Kiko Casilla.

El gol 'rojillo' no ha arribat fins al 44, quan Javi Acuña ha aprofitat a pilota parada una indecisió de la defensa de l'Espanyol per fer l'empat davant el desencís del públic de Cornellà-el Prat.

Nervis i poques ocasions a la segona part

A la segona meitat l'Espanyol tampoc ha trobat la manera clara de fer mal als 'rojillos' Però tampoc ha passat angúnia. Fins al minut 37 de la segona el conjunt de Pamplona no ha tornat a xutar a porta. Però quin xut. De las Cuevas ha enviat una canonada que Kiko Casilla ha desviat a córner i ha portat els nervis a l'afició blanc-i-blava. Javier Aguirre ha buscat més pólvora amb l'entrada de Jhon Cordoba per Torje i ha fet entrar Capdevila per acomiadar-se de l'afició quan el partit ja semblava decidit. El punt ha acabat valent per als dos equips i, tot i els nervis pel marcador ajustat, ni Casilla ni Javier Fernández han hagut d'intervernir des de les porteries.