Futbol

Leo Messi té una clàusula que li permet deixar el Barça de franc a final de temporada

Tot i que té contracte en vigor fins al 2021, el crac argentí pot fer ús d'una clàusula per rescindir-lo

Actualitzat

Leo Messi té contracte amb el Barça fins al 2021, però una clàusula li permetria deixar el Barça de franc a final d'aquesta temporada. La informació, destapada pel diari "El País" la va confirmar un bon amic de Messi, Gerard Piqué, en una entrevista a la Cadena Ser.

"Amb tot el que ha aportat al Barça, Leo s'ha guanyat el dret a decidir què vol fer amb el seu futur. Conec el compromís de Leo amb el Barça i no estic preocupat, en absolut", va comentar el central barceloní, també capità de l'equip, que va admetre que coneixia l'existència de la clàusula alliberadora. Aquesta situació es va acordar quan Messi va firmar l'última renovació, l'any 2017 i es contemplava a partir del 2020. L'única condició és que avisi el club abans del mes de juny.

Des del club confirmen l'existència d'aquesta clàusula i recorden que el mateix cas ja es va donar amb Andrés Iniesta, Xavi i Puyol. També afegeixen que no estan gens preocupats i no descarten oferir-li una nova renovació ben aviat.

Parlant sobre el seu futur, Messi sempre ha declarat sentir-se molt a gust al Barça i a la ciutat de Barcelona, però en algunes entrevistes havia deixat oberta la porta a jugar algun dia al Newell's Old Boys, l'equip del qual era seguidor de petit. Últimament també s'ha especulat que podria tancar la seva carrera a la Lliga nord-americana.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut