Barça

Leo Messi, entre els finalistes escollits per ser el Personatge de l'Any, segons la revista "Time"

L'argentí Leo Messi pot rebre aquest final d'any una nova distinció de prestigi. La prestigiosa revista nord-americana "Time" l'ha escollit, juntament amb 32 finalistes més, com un dels candidats a Personatge de l'Any 2011. Messi comparteix cartell amb altres personatges rellevants d'aquest any, com el difunt Steve Jobs, Silvio Berlusconi, Angela Merkel o Kate Middleton. L'elecció del guanyador es farà el mes de desembre i el Messi podria afegir aquest guardó al del millor jugador del món o Pilota d'Or de la FIFA. Mentrestant, a l'Argentina, el jugador va ser fortament criticat pel seu baix rendiment al duel dels albicelestes contra Bolívia. D'altra banda, les lesions de Mascherano i Alexis Sánchez no són greus, i tots dos jugadors podran disputar el pròxim partit de classificació per al Mundial del Brasil 2014.

Actualitzat
La revista nord-americana "Time" ha afegit el jugador del Barça Leo Messi a la llista de finalistes per el tradicional premi de Personatge de l'Any. La revista destaca el fet que Messi ha portat l'esport més popular del món a una altura per sobre de l'interès comercial i l'èxit, com ho demostra el nombre creixent de nens nord-americans que porten la samarreta del blaugrana a l'escola. En la seva edició digital posa a disposició dels seus lectors una enquesta per votar el més popular dels 32 candidats finalistes escollits. Precisament aquest diumenge, el canal Esport3 li dedica un reportatge especial, a dos quarts d'onze de la nit, després de superar la xifra de 200 gols com a blaugrana.

La premsa de l'Argentina, critica amb Messi

La selecció Argentina no va poder superar Bolívia en el segon partit de la fase de classificació per al Mundial del 2014, i la premsa del país sud-americà ha tornat a escollir novament Messi com el blanc de la majoria de crítiques. El diari esportiu "Olé", ressalta que el millor jugador del món es va tornar a apagar amb l'albiceleste, i li recrimina que el seu talent no es va veure sobre el terreny de joc de l'estadi del River Plate. També la premsa generalista treu punta al mal partit dels argentins i en particular de Leo Messi, i així "La Nación" parla d'un Messi que va acabar el partit "absent, descolorit i lluny de la versió del jugador que juga al  Barça". Al mateix nivell li han caigut les crítiques a Demichelis pel seu error en el gol de Bolívia, i només destaquen l'exjugador de l'Espanyol Clemente Rodríguez com l'únic que va saber estar a l'altura del matx. Els argentins tornen a jugar aquest dimarts un nou partit d'aquesta fase de classificació, a les 21.55 h per Esport3 contra Colòmbia.

Alexis i Mascherano, res greu

Alexis Sánchez, que no va jugar per precaució en l'Uruguai-Xile, podrà jugar el duel que els xilens han de jugar contra el Paraguai. El jugador va tenir una punxada en un abductor durant l'escalfament i no va sortir a jugar per precaució. La punxada no té res a veure amb la lesió del bíceps femoral de què ja s'ha recuperat. Tampoc Mascherano té una lesió greu; es va haver de retirar a causa d'unes rampes. No ha calgut fer cap revisió mèdica per confirmar que l'argentí no té cap lesió i podrà ser alineat per Sabella en el matx de Barranquilla contra Colòmbia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut