L'Atlètic de Madrid torna a guanyar el Panathinaikos (2-0) i es classifica per a la fase de grups de la Champions

L'Atlètic de Madrid ha eliminat el Panathinaikos (2-0) i disputarà la fase de grups de la Champions. Tot i el valuós 2-3 aconseguit a l'estadi Spyros Louis, els matalassers no es van adormir i ja en el minut 4 es van avançar gràcies a un gol en pròpia porta de Vintra. A partir d'aquí, el partit va ser plàcid per als d'Abel Resino. La segona meitat tampoc va tenir gaire història, perquè els grecs es van mostrar inofensius i Agüero ho va aprofitar per sentenciar amb una diana marca de la casa.

El conjunt matalasser completarà el pòquer d'equips de la Lliga espanyola al sorteig de la lligueta de la Champions, que se celebrarà dijous a Mònaco. Un autogol de Vintra quan havien passat quatre minuts de partit, després d'una rematada defectuosa de Forlán, ja va deixar KO el Panathinaikos, que l'únic que va intentar és no marxar de Madrid amb una derrota d'escàndol.

De fet, la impotència dels grecs es va convertir durant la segona part en violència. Un munt de duríssimes entrades i targetes grogues, fins que Cissé va forçar la màquina, en el minut 72, amb una entrada molt dura a Assunçao. Es pot dir gairebé que volia marxar del camp abans d'hora.

Ja a les acaballes del matx, el Kun Agüero va arrodonir el marcador amb una gran jugada personal i la inestimable col·laboració del porter Galinovic. I un apunt final: com va passar a Atenes, Sergio Asenjo va demostrar perquè era un dels porters més desitjats pels grans clubs d'Europa.