Laporta i Busquets, junts en l'homenatge al capità (Reuters)
Laporta i Busquets, junts en l'homenatge al capità (Reuters)
Barça

Laporta passa la pilota a Sergio Busquets: "Quan ell ho consideri, que ens truqui"

El president del Barça no ha mostrat cap pressa per lligar la renovació del capità. "Considerem que no és moment per asseure'ns a parlar-ne", ha dit

Redacció Esport3Actualitzat

Per Joan Laporta, no hi ha cap urgència per tancar la renovació del capità del Barça, Sergio Busquets. O això ha transmès el president del Barça durant la seva compareixença davant dels mitjans.

"Al final de temporada o quan ell ho consideri, que ens truqui i en parlem, per veure quines són les intencions. Aleshores, ja ho valorarem."

 

Laporta ha desvelat, en canvi, que ja es van reunir amb Busquets abans de l'obertura del mercat de fitxatges d'hivern. El del Badia del Vallès tenia sobre la taula ofertes de la Lliga dels Estats Units. Des d'aleshores, no hi ha hagut cap més acostament.

"No hem trobat el moment per asseure'ns a parlar-ne, perquè considerem que no és el moment. Ho vam fer abans de Nadal perquè ell tenia propostes de l'MLS. Sabem que li agradaria tenir una experiència americana, amb la família. Podria haver decidit marxar. Sort que va decidir quedar-se. Si es veu amb forces i creu que pot ser un jugador útil, ja en parlarem."

Busquets encara hi dona voltes. Abans del Mundial, tenia decidit fer un canvi d'aires. Ara ja no ho veu tan clar. Però, abans de fer el pas i afrontar un nou desafiament lluny del Camp Nou, espera una proposta del club per renovar. Tampoc no esperarà fins a finals de temporada per saber quina proposta li planteja el Barça.

 

Laporta, això sí, no ha estalviat elogis cap al capità. "Ho està fent de meravella", ha dit. Tant el president com Xavi Hernández no se n'han amagat mai. Busquets, diuen, és una peça cabdal a l'equip. Laporta hi ha insistit avui.

"Tenim un equip jove, però sense jugadors com Busi seria difícil que els joves agafessin aquesta dinàmica."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut