Barça

Laporta aprofita la Trobada Mundial de Penyes per tornar a elogiar la figura de Guardiola

Aquest cap de setmana se celebra a Totana, a Múrcia, la trenta-dosena Trobada Mundial de Penyes del Barça. Aquesta vegada el to de Joan Laporta ha estat molt més relaxat que el de l'any passat, quan es va fer cèlebre la frase "Al loro, que no estamos tan mal". Era el març del 2008, a l'Hospitalet, i les coses no rutllaven. Un any i mig després tot ha canviat molt i en positiu. L'arribada de Guardiola va conduir un Barça que ha acumulat cinc copes durant el 2009 i el panorama està més que tranquil. Laporta, acompanyat de Maxwell i Pedrito, només ha tingut bones paraules.

Actualitzat
Malgrat que no tocava per la data, la Trobada Mundial de Penyes, celebrada a Totana, ha tingut un ambient de carnaval brasiler. Unes ballarines encapçalaven la comitiva. Una passejada plena de samarretes blaugrana, missatges solidaris i alegria després d'una temporada històrica. Al matí, jugadors en forma de ninots, en aquest cas Messi i Puyol, i, a la tarda, dos representants de carn i ossos del primer equip com Maxwell i Pedro, amb la companyia del president del club. Joan Laporta ha aprofitat el seu discurs per elogiar la figura de Josep Guardiola i reviure les fites aconseguides durant el seu mandat, fent especial èmfasi en el triplet i en el 2 a 6 al Bernabéu.

El mític Epi ha estat l'encarregat, al migdia, de fer el pregó oficial. I exjugadors com Guillermo Amor i Julio Alberto tampoc s'han volgut perdre aquest acte festiu de les penyes barcelonistes d'arreu del món.
Anar al contingut