Un fotomuntatge col·loca Novak Djokovic en una escena del film "La terminal", protagonitzat per Tom Hanks
Un fotomuntatge col·loca Novak Djokovic en una escena del film "La terminal", protagonitzat per Tom Hanks
Tenis

La xarxa s'omple de jocs de paraules per la situació de "No vax" Djokovic

La retenció a Austràlia del millor tenista del món ha fet aflorar, un cop més, l'enginy lingüístic dels usuaris i, fins i tot, algun mem sonat

Redacció Esport3Actualitzat

La rocambolesca situació que està vivint Novak Djokovic a Austràlia, on des de dimecres està retingut per les autoritats del país en un hotel de Melbourne, ha permès tornar a comprovar l'enginy lingüístic de molts usuaris.

I és que diuen que ho portava escrit al nom. Les xarxes socials, i especialment Twitter, s'han començat a omplir de jocs de paraules que combinen dos ingredients: el nom i cognom del tenista serbi i la seva condició de no vacunat de coronavirus.

Un dels que han fet més fortuna en les darreres hores ha estat el del "verbívor" Màrius Serra. Sempre esmolat, aprofita nom i cognom per rebatejar-lo com a "No vax? Jo, covid!":

Viral s'ha fet també aquesta conversa entre dos tuitaires que fan gimnàstica lingüística per veure qui la diu més grossa:

Abans de saber si podrà ser a les pistes del Melbourne Park hi ha qui ja l'ha eliminat:

Tampoc hi podien faltar els mems inspirats en el cinema, posant Nole en el paper de Tom Hanks:

Fins i tot, una companyia aèria com la irlandesa Ryanair ha fet ús del seu habitual estil desenfadat i provocador fent broma amb l'ull de falcó tenístic:

Que Djokovic sempre hagi estat un dels tenistes amb més sentit de l'humor del circuit, fa pensar que no es deu haver pres malament aquests acudits digitals. Això i una visió de la vida mística, allunyada dels postulats científics, el converteixen en un dels noms més excèntrics de l'univers esportiu.

El número 1 del món està a l'espera de saber el veredicte del tribunal que decidirà si és deportat als Balcans o si, per contra, fan una excepció en les rígides lleis frontereres del país i li permeten disputar el primer Grand Slam de l'any tot i no estar immunitzat. En relació amb aquest últim aspecte, els advocats de Nole han al·legat en les darreres hores que el tenista, que va passar la covid el 2020, també va donar positiu a mitjans d'aquest desembre.

Anar al contingut