Julián Calero quan era entrenador del Burgos al 2021
Julián Calero en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Segona divisió

La surrealista reflexió de l'entrenador del Cartagena després de guanyar el Llevant

Julián Calero va explicar la situació de l'equip fent referència al seu físic

Redacció Esport3Actualitzat

La Segona Divisió espanyola treu foc. Els onze primers classificats lluiten per una plaça de play-offs d'ascens a primera i la permanència també està cara. El Cartagena estava a la zona perillosa de la taula i necessitava guanyar per segon cop consecutiu per poder allunyar-se del descens. No ho tenia gens fàcil, jugaven al Ciutat de València contra un Llevant que lluita per continuar enganxat al tren dels play-offs.

L'Efesé va sumar els tres punts gràcies a un gol en solitari d'Alfredo Ortuño al minut 64 de partit. El davanter murcià havia marcat a la primera part, però l'àrbitre Cordero Vega va anul·lar el gol. El Llevant va poder empatar el partit al 97, però aquest cop va ser el VAR qui no va concedir el gol de Bouldini.

Els tres punts van significar un gran pas del Cartagena per quedar-se la temporada que ve a la categoria de plata del futbol espanyol.

Després de tantes emocions, Julián Calero va voler calmar els ànims a la roda de premsa posterior al partit.

El tècnic del Cartagena es va felicitar per la important victòria del seu equip i va explicar de manera gràfica com un resultat canvia les interpretacions de la feina que es fa durant la setmana: ho va fer d'una forma bastant peculiar, fent referències a la seva alçada i calvície:

"Soc calb i d'1,73 pelat. Aquesta és la realitat, però amb la victòria semblo més guapo".

 

"És cert i cal dir-ho clarament: el resultat fa que tot sigui molt bonic. Ara semblem guapíssims. Si em mires bé, mesuro 1,90 i (tinc) un serrell ros com quan tenia 18 anys, eh. Però, no. Soc calb i d'1,73 pelat. Aquesta és la realitat, però amb la victòria semblo més guapo. No, soc el mateix Julián Calero, i aquestes situacions són una mica l'explicació que et volia donar."

Anar al contingut