Barça

La RFEF admet que va comunicar al Barça que el partit al Reyno de Navarra s'ajornava

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va admetre que dissabte al migdia va comunicar al Barcelona que el partit contra l'Osasuna s'ajornava a diumenge a les cinc de la tarda. Posteriorment, davant la negativa de l'equip navarrès, ha rectificat i ha obligat el conjunt català a viatjar a Pamplona. Així ho ha confirmat Jorge Pérez, secretari general de la RFEF, en unes declaracions a RAC1, després d'assegurar que després de les converses telefòniques amb el president del Barça, Sandro Rosell, ha sortit de la mateixa Federació Espanyola ajornar el matx.

Actualitzat
Tot i això, Jorge Pérez ha explicat que la decisió d'ajornar un partit ha de comptar amb l'aprovació dels dos clubs, i que, quan ho han confirmat a l'Osasuna, l'equip navarrès ha rebutjat aquesta possibilitat, cosa que ha fet recular hores després la Federació Espanyola i ha fet instar el Barça a viatjar de manera immediata a Pamplona. "Va ser iniciativa de la Federació ajornar el partit, però volíem que es jugués el cap de setmana. L'Osasuna mai hi ha estat d'acord", ha precisat el secretari general de la Federació Espanyola.

De la seva banda, el vicepresident primer del Barcelona en matèria social, Jordi Cardoner, ha admès que el Barça "possiblement" s'ha refiat massa de les indicacions que ha rebut d'Aena, sobre el fet que podria viatjar en avió des del Prat aquest matí. "Més que enganyats, lamentem els perjudicis que hem ocasionat als nostres aficionats i també a l'Osasuna", ha assenyalat el representant del Barça en el viatge a Pamplona.

A la mateixa emissora, el president de l'Osasuna, Patxi Izco, ha assegurat que l'entitat navarresa "mai ha viscut en una contradicció", perquè sempre ha cregut que el partit es jugaria aquesta nit.
"Crec que hi ha hagut excés de confiança i que el Barça s'ha refiat massa d'Aena. Però aquests arguments a mi no em serveixen, perquè jo tinc 18.000 aficionats davant els quals he de respondre. El Barcelona ha tingut suficients mitjans per resoldre el viatge", ha argumentat.

El mandatari osasunista ha tingut "sempre clar" que el partit "es jugaria dissabte a la nit", especialment després que representants de la Federació Espanyola han sondejat l'Osasuna per poder ajornar el partit. "Ens han comentat que es podia ajornar, però nosaltres no hi estàvem d'acord. El Barcelona podria haver viatjat dissabte al matí, i fins i tot podria haver dinat a Pamplona. El Barcelona hauria d'haver vingut pels seus mitjans", ha assenyalat.

"El president del Barcelona m'ha dit que s'havien refiat d'Aena i jo li he dit que no hi havia d'haver tingut tanta confiança. Aena no és ningú per dir al Barcelona quan ha de viatjar", ha sentenciat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut