Ramon Maria Calderé té també una llarga trajectòria com a entrenador (UE Santa Coloma)
Futbol

La resposta d'un mite barcelonista als retrets de Gerard López a Xavi al "Gol a gol"

Ramon Maria Calderé ha contestat les paraules del seleccionador català després del Barça-Almeria

Redacció Esport3Actualitzat

Vespre mogut al "Gol a gol" després de la victòria amarga del Barça contra l'Almeria. Gerard Romero va esclatar contra l'actitud dels futbolistes blaugrana i Gerard López es va mostrar molt crític amb el rendiment dels fitxatges multimilionaris del club.

El seleccionador català també va retreure a l'entrenador, Xavi Hernández, que no fos capaç de treure'ls més suc, en unes paraules que han aixecat molta polseguera a les xarxes i que han rebut la resposta d'un mite del barcelonisme a la xarxa X (abans Twitter).

Un dels millors jugadors del Barça durant la dècada dels 80, Ramon Maria Calderé, li ha demanat "una mica més de respecte" cap a Xavi. "Tu també ets entrenador. Molt fàcil fer la 'quiniela' dilluns!", li ha etzibat.

Calderé, actual entrenador de la UE Santa Coloma andorrà, ja havia fet servir X amb anterioritat per sortir en defensa de Xavi.

La situació de l'equip blaugrana ha encès el debat a l'entorn blaugrana. Al "Gol a gol", els experts del programa van tenir un debat enriquidor sobre el tema. El pots mirar en el vídeo següent:

Anar al contingut