Barça

La representant de Dani Alves no es pronuncia sobre el futur del lateral brasiler al Barça

La representant de Dani Alves, Dinora Santa Ana, no es pronuncia sobre el futur del lateral brasiler al Barça, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, i assegura en declaracions a La Xarxa que quan hagin pres una decisió definitiva ja la comunicaran

Actualitzat

Dinora Santa Ana, representant de Dani Alves, no s'ha volgut pronunciar sobre el futur del lateral brasiler del Barça, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, i ha assegurat en declaracions a La Xarxa que encara no han decidit què faran i que ja ho comunicaran quan hagi pres una decisió.

"Intentem portar aquest tema nosaltres i quan tinguem les decisions preses dir-les. Ara no serveix de res dir una cosa o una altra si després no la complim perquè realment no sabem què passarà", ha explicat.

Quan se li ha preguntat si Alves té més opcions de seguir al Barça per la sanció de la FIFA que impedeix al club blaugrana fer fitxatges fins al 2016, la representant del brasiler tampoc ha aclarit res. "No tinc cap opinió formada sobre això. Sempre he tingut l'opinió que Dani Alves és el millor lateral dret del món i amb això em quedo. No hi ha cap por ni cap expectativa, hem de ser realistes, veure les ofertes que tenim sobre la taula i pensar el que farem i després decidim", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut