Barça

La presència de Messi es decidirà uns minuts abans de l'inici del partit contra l'Inter

La Champions torna aquest vespre al Camp Nou, amb un partit tan decisiu com emocionant. A més de l'esperat retrobament amb l'Inter, l'enfrontament arriba en un moment de la fase de grups en què els tres punts són de vital importància per al Barça. Per això, l'equip ha passat la nit a l'hotel de concentració, d'on n'ha sortit aquest matí per fer l'últim entrenament abans del partit. També hi era Leo Messi, que ha mirat d'accelerar al màxim la seva recuperació. Però, tot i que fins a última hora Guardiola no es decidirà, sembla clar que l'argentí no saltarà a la gespa, mentre que Ibrahimovic es perfila com a titular.

Actualitzat
No poden fallar. El partit d'aquest vespre entre el Barça i l'Inter es viu pràcticament com una final. I és que si perden quedarien pràcticament eliminats de la Champions. Tot el que no sigui guanyar l'Inter aquest vespre pot tenir conseqüències nefastes per a l'actual campió d'Europa. Especialment si, avui, el Rubin també firma una victòria. Per tant, partit més que decisiu per als blaugranes, que no sabran fins a última hora si podran comptar amb el millor jugador del moment, Leo Messi.

Un Messi que baixava aquest matí de l'autocar amb posat de preocupació. A mesura que s'acosta l'hora del partit sembla més difícil la seva inclusió en l'equip titular. Una absència de pes, que es veuria compensada amb el retorn a l'onze inicial d'Ibrahimovic, que forçarà, ja que no està plenament recuperat d'una elongació a la cuixa esquerra. Una de freda i una de calenta per a un Barça que no pot fallar en la primera gran final de la temporada.

I per sortir-ne serà vital el suport de l'afició, que ha de convertir el Camp Nou en el de les grans cites europees. Fins i tot hi haurà mosaic, que ha preparat la Penya Almogàvers al gol sud i que s'omplirà amb els colors de la senyera i una bandera del Barça gegant.

Laporta: "Encara que no jugui, l'esperit de Messi estarà amb l'equip"

Joan Laporta ha assegurat avui que l'argentí Leo Messi "jugarà de qualsevol manera" aquesta nit, ja que encara que la seva lesió l'hi impedeixi, "el seu esperit serà present" al Camp Nou. El president del Barcelona ha apel·lat a l'"esperit de Messi" com a "motivació afegida" perquè el Barcelona superi el conjunt italià, en un partit decisiu per als de Pep Guardiola a la Lliga de Campions.

Saltaran a la gespa amb informació

Barça i Inter saltaran a la gespa del Camp Nou sabent què ha passat en l'altre partit del grup F, el Rubin Kazan-Dinamo de Kíev, que es disputa a les 18.30 hores. Un triomf dels locals deixaria els de Guardiola sense marge d'error, perquè una victòria dels russos combinada amb una derrota del Barça eliminaria els blaugrana. Aquesta és l'única combinació que ha d'evitar el Barça, ja que tota la resta deixa el panorama obert de cara a la última jornada. El millor escenari per als catalans passa per una victòria al Camp Nou i un empat entre el Rubin i el Dinamo. Aquest supòsit col·locaria els de Guardiola primers de grup i depenent exclusivament d'ells mateixos en la seva visita a Kíev el 9 de desembre.

L'Inter, tranquil

Sense el maldecap de les baixes, l'Inter de Milà visita el Camp Nou amb la relativa tranquil·litat que dóna ser líder del grup F. Serà un partit molt especial per a Samuel Eto'o, que torna a Barcelona. Però també per a altres exblaugranes, com Motta, Quaresma o el mateix Mourinho, que mai no ha estat indiferent per a l'afició del Camp Nou. Per al partit d'avui, el tècnic portuguès només té el dubte de la inclusió de Wesley Sneijder, que es recupera d'una lesió. La resta la té claríssima, independentment de qui jugui al Barça.

Figo, a la llotja

Un altre exblaugrana que serà avui al Camp Nou és Luis Figo. El portuguès, que forma part de la comitiva de l'Inter, serà a la llotja representant l'equip llombard. Avui ha participat en el dinar oficial de les directives dels dos clubs, al costat dels presidents. El de l'Inter, Massimo Moratti, ha arribat tard per un problema en el vol que l'havia de portar a Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut