Barça TV aturarà les emissions després de 24 anys en antena (FCB)
Barça

Adeu a Barça TV: la plantilla i el club arriben a un acord in extremis

El Barça contractarà 14 treballadors del canal i millora "substancialment" les indemnitzacions dels acomiadats

Redacció Esport3Actualitzat

Barça TV tanca portes aquest divendres 30 de juny. Ho fa havent arribat a un acord in extremis entre la plantilla i el club. El Barça contractarà, finalment, 14 treballadors de Barça TV i millora "substancialment" les indemnitzacions dels acomiadats pel tancament del canal. La plantilla, l'entitat blaugrana i Telefónica van arribar a un acord a última hora d'aquest dijous i el Col·lectiu Ronda n'ha donat detalls aquest divendres.

Els 14 contractats passaran a formar part de la plantilla de Barça Produccions, on continuaran desenvolupant tasques relacionades amb la comunicació del club blaugrana i la generació de continguts digitals i multimèdia. Una majoria dels treballadors de Barça TV van votar a favor del pacte, que ha arribat un dia abans que expirés el termini per negociar.

Les emissions de Barça TV posen el punt final aquest divendres 30 de juny. El tancament del canal finalment deixarà sense feina 80 persones, algunes de les quals fa vint anys que estan vinculades al club.

El president Laporta va anunciar en el programa "Onze", de TV3, que el club havia arribat a un acord amb Telefónica per absorbir part de la plantilla de Barça TV.

"Hi ha grans professionals que treballaven per a Barça TV. No els podem recol·locar tots 80, però tenim la voluntat de fer-ho amb el màxim nombre possible", assegurava aquest dijous Laporta

Així ha estat el comiat de Barça TV

Aquest divendres, en el programa informatiu "El dia B", Llorenç Tarrés ha recordat els 24 anys que el canal ha estat en antena. Ho ha fet amb un discurs molt emotiu i en què ha convidat els seus companys a plató en el seu últim dia de feina. 

Anar al contingut