Jens Lehmann, condemnat a pagar una gran multa (Europa Press)
Futbol

La gran multa a Jens Lehmann: 420.000 euros per amenaçar un veí amb una motoserra

L'exporter alemany haurà de fer front a una quantiosa multa després d'haver utilitzat una motoserra en una disputa entre veïns

No és el primer escàndol en què es veu involucrat el que va ser internacional per Alemanya i porter de l'Arsenal, el Borussia Dortmund, el Milan, l'Stuttgart o el Schalke 04.

Jens Lehmann, de 54 anys, ha estat condemnat a pagar una multa de 420.000 euros per haver utilitzat una motoserra en una disputa entre veïns, un incident en què afortunadament no es va haver de lamentar cap ferit. D'altra banda, el tribunal del districte de Starnberg, una ciutat propera a Múnic, ha declarat culpable l'exporter alemany per causar "danys a la propietat, injúries i intent de frau" i li ha imposat el pagament de la multa en 210 quotes diàries de 2.000 euros cadascuna.

La raó per la qual Lehmann va irrompre amb una motoserra es deu a una disputa veïnal, que va començar amb la construcció d'un garatge a la casa d'un veí que obstaculitzava la vista a un llac des de l'habitatge de l'exporter. El primer dia del judici, Lehmann ja va admetre haver entrat a la propietat del veí amb la motoserra, però va al·ludir problemes de memòria sobre més detalls dels fets.

Tot i haver-se "presentat constantment com una víctima" durant el procés, la jutgessa del cas va qualificar d'"inaudites" algunes històries que presentava Lehmann en la seva defensa.

Anar al contingut