Tarragona

Josep Maria Andreu no continuarà de president del Gimnàstic de Tarragona SAD

Josep Maria Andreu ha anunciat que no continuarà al capdavant del consell d'administració del Gimnàstic de Tarragona SAD, encara que seguirà d'accionista i conseller, i mantindrà la presidència del club que duu el mateix nom i que engloba diferents seccions no professionals.

Actualitzat

En una entrevista del primer número de la revista "Glamour a la Costa Daurada", Andreu ha desvelat que té previst anunciar la seva renúncia a la presidència del Nàstic en la pròxima reunió del consell. "S'ha acabat una etapa i cal donar pas a noves persones. Han estat quatre anys molt durs, amb sacrificis personals importants, i ara li toca a algú més ésser l'impulsor del Nàstic de Primera", ha explicat.

Andreu ha recordat que "han estat moltes hores de dedicació per assolir l'objectiu" d'ascendir a l'equip a la màxima categoria del futbol espanyol, però també una experiència gratificant, "perquè hem fet realitat el somni de molta gent". El president del consell d'administració del Nàstic, ha confirmat en aquesta entrevista el que ell mateix havia deixat entreveure "off the record" a la premsa tarragonina el setembre passat, quan va assegurar que no continuaria al capdavant de l'equip de futbol la temporada 2006-07.

Anar al contingut