Fórmula 1

Jenson Button supera Hamilton per dues mil·lèsimes en els últims lliures del GP d'Abu Dhabi

McLaren no ho tindrà tan fàcil a Yas Marina. Brawn GP s'ha erigit com a alternativa a l'escuderia anglesa després que en l'última sessió d'entrenaments Jenson Button ha apartat Lewis Hamilton de la primera posició provisional. El recent campió del món ha acabat amb el domini dels McLaren en els lliures i obre la porta a una qualificació força més emocionant del que es preveia. L'avantatge de Button respecte a Hamilton, però, és de només dues mil·lèsimes. Fernando Alonso, per la seva banda, no ha millorat una discreta setzena posició, mentre que Jaume Alguersuari no ha pogut participar en la sessió per culpa d'uns problemes mecànics. A les dues, i en directe per TV3 i pel web www.elsesports.cat/f1, podran seguir la sessió de qualificació.

Actualitzat
Després de dominar clarament els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Abu Dhabi, McLaren ha vist com Brawn GP aixecava la veu per discutir el seu domini en l'inèdit traçat de Yas Marina. De fet ha estat Jenson Button, en el seu penúltim gir, qui ha evitat que Lewis Hamilton tornés a aconseguir el millor temps. El campió del món ha superat el de McLaren per només dues mil·lèsimes. Rubens Barrichello, també amb Brawn GP, ha estat tercer.

El Renault de Fernando Alonso -i altres escuderies com Ferrari, amb visibles complicacions per adaptar-se al traçat de Yas Marina- ha continuat patint moltíssim per mostrar-se eficaç sobre l'asfalt i no ha pogut passar de la setzena posició. Jaume Alguersuari, per la seva banda, s'ha quedat sense rodar per problemes mecànics i haurà de jugar-s'ho tot a la Q1 sense haver pogut fer quilòmetres al circuit àrab.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut