Barça

Guardiola seurà a la banqueta del Camp Nou davant del Saragossa amb el vistiplau dels metges

Josep Guardiola seurà a la banqueta en el partit que el Barça jugarà aquesta tarda al Camp Nou contra el Saragossa. L'entrenador blaugrana s'ha passat els últims dies ingressat a l'hospital per una hèrnia discal, però el seu estat ha millorat considerablement. Aquest matí s'han reunit els doctors Pruna i Cáceres, i han donat permís a Guardiola per ser a la banqueta. No està recuperat del tot però el tècnic ha insistit a tornar a la feina. En canvi, Carles Puyol no s'ha entrenat avui amb el grup i s'ha quedat fora de la llista de convocats. Per tant, el capità blaugrana encara és dubte per al duel de Champions contra l'Arsenal.

Actualitzat
Josep Guardiola seurà, finalment, a la banqueta en el partit que el Barça jugarà aquesta tarda al Camp Nou contra el Saragossa. L'entrenador blaugrana s'ha passat els últims dies ingressat a l'hospital afectat per una lumbàlgia. Se li ha diagnosticat una hèrnia discal, però el seu estat ha millorat considerablement. Aquest matí s'han reunit els doctors Pruna i Cáceres, el mateix que va operar Touré Yaya d'una lesió similar, i han donat permís a Guardiola per ser a la banqueta. No està recuperat del tot però el tècnic ha insistit a tornar a la feina.

Víctor Valdés es va lesionar al camp de l'Arsenal, s'ha perdut tres partits de Lliga i avui tornarà sota els pals de la porteria blaugrana, en substitució de Pinto. En canvi, contra el Saragossa no hi serà Carles Puyol, que ahir es va entrenar amb el grup, però que aquest matí no ho ha fet. El capità blaugrana segueix sense rebre l'alta mèdica i serà dubte fins a última hora per disputar la tornada dels vuitens de final de la Champions contra l'Arsenal.

El Saragossa, amb set baixes


Pel que fa al Saragossa, té tres baixes per sanció, tots tres titulars habituals: Matteo Contini, Leo Ponzio i Gabi. I acumula quatre jugadors més lesionats. Aquest fet ha obligat el seu entrenador, el mexicà Aguirre, a convocar dos jugadors del filial. L'equip aragonès ha sortit de la zona de descens i ara és quinzè, amb 27 punts. En l'últim mes, però, només ha sumat 5 punts dels últims 15 i segueix patint la seva poca eficàcia de cara a la porteria.

Jornada especial a la Llotja

La llotja del Camp Nou estarà ocupada íntegrament per dones, un fet inèdit en la història del club blaugrana. L'entitat culer, a instàncies de les directives Pilar Guinovart i Susana Monje, vol crear un grup de treball per tal de recuperar la memòria històrica de la dona barcelonista. Dos dies abans del Dia de la Dona Treballadora, el partit d'aquest vespre servirà com a tret de sortida d'aquesta iniciativa. Sandro Rosell i el president del Saragossa, Agapito Iglesias, presidiran el partit en una zona habilitada darrere de les banquetes.

El partit comença a les vuit del vespre i es podrà seguir, des d'una hora abans, per Catalunya Ràdio amb la "Transmissió d'en Puyal".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut