Barça

"No té cap sentit afegir-hi més pressió"

L'entrenador del Barça no posa presses a la reaparició de la capitana i alerta dels perills del Chelsea: "Et poden fer mal en qualsevol transició"

Redacció Esport3Actualitzat

Encara no està al cent per cent, però ja s'entrena com una més i, de fet, ha acompanyat l'equip a Londres abans de l'anada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea. Jonatan Giráldez, però, no posa presses a la tornada d'Alèxia Putellas.

"És una bona notícia que vinguin totes les jugadores, i sobretot ella, que és la primera capitana. És bo a nivell de joc i a nivell anímic. És important que, quan torni, ho faci de la millor manera possible. No té cap sentit afegir-hi més pressió."

La capitana podria ser una de les novetats per a la tornada, dijous que ve, al Camp Nou. Abans, el Barça pretén deixar l'eliminatòria ben encarrilada a Stamford Bridge. L'entrenador blaugrana alerta dels riscos del Chelsea.

"El Chelsea pot sostenir-se a nivell defensiu, sense pilota, perquè està acostumat a treballar en defensa. No és un equip que acostumi a patir. Haurem de tenir paciència i compensar els nostres atacs. Et poden fer mal en qualsevol transició, com van fer amb el Lió."

 

 

També Lucy Bronze ha volgut destacar la qualitat de les atacants del Chelsea, i especialment de la seva màxima golejadora, l'australiana Sam Kerr.

"El Chelsea és un equip que conec prou bé. Hi vaig jugar amb el Lió i el City. Conec moltes jugadores de la selecció. És un equip molt perillós, fort en atac. Tenen baixes importants però serà difícil guanyar."

Anar al contingut