Ona Carbonell i Gemma Mengual oferiran la seva primera exhibició com a duo a mar obert
Natació sincronitzada

Gemma Mengual i Ona Carbonell encetaran el 2016 amb una coreografia a la platja de Barcelona

El duo olímpic celebrarà l'arribada de l'any nou fent una demostració abans del tradicional primer bany a la platja de Sant Sebastià

Actualitzat

El duo olímpic de l'equip espanyol de natació sincronitzada format per Gemma Mengual i Ona Carbonell donarà la benvinguda al 2016 d'una manera molt especial: amb una coreografia a la platja de Sant Sebastià, a Barcelona, en els moments previs al tradicional primer bany de l'any que organitza el Club Natació Atlètic Barceloneta.

Les nedadores s'endinsaran a les aigües del Mediterrani per fer un exercici especial abans no soni la botzina d'inici del bany popular que des de fa divuit anys se celebr a la platja de la Barceloneta.

Serà una manera singular de començar un any en què la parella afronta el repte d'igualar en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro la plata aconseguida per la mateixa Carbonell i per Andrea Fuentes fa quatre anys a Londres.

La coreografia de Carbonell i Mengual a la platja de Sant Sebastià està prevista per a les 11.00, una hora abans de l'inici del bany popular.

Anar al contingut