Floyd Mayweather s'enfrontarà al 'youtuber' Logan Paul
Boxa

Floyd Mayweather tornarà a pujar al ring per lluitar contra un 'youtuber'

L'excampió mundial, de 44 anys i invicte en la seva carrera professional, s'enfrontarà amb Logan Paul en un combat que es disputarà el 6 de juny, al Hard Rock Stadium de Miami

Redacció Esport3Actualitzat

L'exboxejador nord-americà Floyd Mayweather Jr tornarà a pujar a un quadrilàter el 6 de juny per enfrontar-se amb Logan Paul, un popular 'youtuber' del seu país, al Hard Rock Stadium de Miami.

El campió del món dels pesos Superploma, Lleuger, Superlleuger, Welter i Superwelter, de 44 anys i invicte en la seva carrera professional, es veurà immers en un nou xou davant de Paul, que a més de ser un reconegut personatge a Youtube, va debutar en el món de la boxa a finals del 2019 perdent davant un altre 'youtuber' com 'KSI'.

"Logan Paul i jo combatrem al Hard Rock Stadium. Mayweather Promotions, Fanmio i Showtime ens unirem per donar-los un esdeveniment èpic. Les entrades surten a la venda la següent setmana", ha confirmat Mayweather en el seu perfil oficial d''Instagram'.

Segons ha indicat la cadena 'ESPN', encara està per resoldre el pes en el que es realitzarà el combat, ja que Paul va boxejar pesant 199 lliures (una mica més de 90 quilos) i 'Money' mai va fer cap combat com a professional per sobre de les 154 (gairebé 70 quilos).

Anar al contingut